perjantai 23. joulukuuta 2011

Ei mennyt ihan pipariksi

Nyt kun hommat alkaa olla sillä mallilla, että joutaisi istuskelemaan ja kirjoittelemaan, niin mua nukuttaa ja väsyttää vallan tavattomasti. Tyydyn sittenkin vain lätkäisemään yhden kuvan. Eilen iltapäivällä meillä oli piparienkoristelusouvi. Tytär kysyi, ehtisikö hän tekemään mitään hommaa ennen kuin lähtee kaverille kylään. Kysyin, haluaako hän mieluummin siivota vai koristella pipareita, ja kas kummaa, hän valitsi piparit. Täytin kaksi muovipussilla vuoraamaani kangaspursotinta ja kohta myös keskimmäinen pojista ilmestyi koristelemaan. Pian kotiutui esikoinenkin, sopivasti siinä vaiheessa kun tyttärellä alkoi olla kiire lähteä. Homma sujui niin sutjakasti, ettei minun tarvinnut itse koristella kuin parin pellillisen verran. Ja pipareitakin oli sopivasti syöty koristelemattomana, niin että kahdesta valkuaisesta tehty tomusokerikuorrutus riitti sopivasti. Pieni nokko koristetta jäi, nyt pitäisi keksiä sille loppusijoituspaikka.




Esikoinen on siivonnut huonettaan ja pystytti tuossa kuusen valmiiksi. Minulla meni reilu tunti kaupungilla, kerron vähän myöhemmin mitä siellä puuhasin. Mutta varmaan tuo pyöräily ja kaupassa kiertely osaltaan sai aikaan tämän ramaisun. Ja puoli seitsemältä herääminen.

1 kommentti:

  1. Se sokerikuorrutuksen (jota kai jotkut sanovat pikeeriksi - vai tarkoittaako se jotain kaupallista valmistuotetta?) loppusijoituspaikka oli sitten kesäkurpitsakakkutaikina...

    VastaaPoista