tiistai 13. marraskuuta 2012

Monkin vikaa

Kun tulin tänään bloggerille, niin minua odotti iloinen yllätys: yksi lukija oli ilmestynyt lisää. Kiitos ja tervetuloa Lezzie!
Muuten, mistä se mahtaa johtua, että lukijoiden määrää ilmoittava kuvake blogin nettinäkymässä näyttää eri määrää (tällä hetkellä 8) kuin bloggerin hallintapaneelissa, joka näyttää nyt 9 seuraajaa?
Lukijoiden määrä oli piitkäksi aikaa jämähtänyt seiskaan, mutta silti toivoin ja nyt uskallan edelleenkin toivoskella, että tulisi 10 täyteen. Olisi näkymässä tasaiset yhtä pitkät kuvarivit (even, sanoisi Monk).

4 kommenttia:

  1. Moon ny kans jäsen! :D
    Oikiaa, mun komiaa kuvaa, minen saa näkösälle ollenkaa.
    Konet herjaa mun valokuvasta vaan, jotta liian leviä, liian leviä. Okei, moon kyllä aika leviä poskista, mutta kuinka soon ennen mahtunu joka paikkahan?

    VastaaPoista
  2. Mukava juttu, Kaisa, kiitos ja tervetuloa! (Ensi luulin ja kuvittelin, että tarkootit jotain KD Naispiirin jäsenyyttä...)

    VastaaPoista
  3. Hei vaan...mä touhaan Takataskun Jouluni kans mutta yritän ainakin välillä käyrä kattomas mitä sulle kuuluu? Kato, soot laittanu kuvas tuohon seuraavien joukkohon, niin soot itte se yhreksäs! (Kyllä täälä enee käy, nei vaan laita ittiään tuohon kuvapaneelihin)

    VastaaPoista
  4. Niin mutta kun hallintapaneelissani lukee nyt jo, että 10 seuraajaa... Jossain on joku haamu...

    VastaaPoista