keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Dagen efter trettondedagen igår

Yleensä olen loppiaisena tai loppiaiseen mennessä riisunut joulukoristeet kuusesta ja huushollista. Tällä kertaa jätin kaiken paikoilleen tiistai-iltaan saakka, koska odotin vieraita ja koska jouluasussa kotimme mielestäni on enemmän edukseen pöytäliinoineen kaikkineen kuin arkiasussaan. Yleensä leipomamme piparit ovat piisanneet ainakin loppiaiseen asti, vaan tänä jouluna ne loppuivat vähän ennen. Onneksi olin saanut oppilaalta piparikuusen sellofaanissa. Sen nostin sitten vieraille kahvipöytään.
Puoli kahdeksan maissa saimme laulut harjoiteltua, kahviteltua ja päivitettyä kuulumisiakin, ja vieraiden lähdettyä aloin hissun kissun tyhjätä ensin kuusta ja sitten muita joulukoristeita. Vielä riisumista riittäisi, mutta eiköhän loputkin ole piilossa laskiaiseen mennessä.

2 kommenttia:

  1. Kuule, se on Nuuttipukki, joka joulun vie! Elikkö ei ole silleen kiirettä edes mitään kerätä ja tyhjäillä. Mä otan monet TALVIvaloni pois vasta huhtikuussa!

    VastaaPoista
  2. Niinhän mä sanoinkin... trettondedagen.... :)

    Meillä ollahan lanttalauree nuukia, sähöönki kans nuukaallahan, mies otti pihavalot eileen pois, kun ei ollu pakkaastakaa.

    VastaaPoista