torstai 8. elokuuta 2013

Työorientaatiota

Aika moni kollega aloittelee töitään viimeistään huomenna. Mutta me pidimme suunnittelu-VESO-päivän jo keväällä, joten aloitamme lasten kanssa kylmiltään maanantaina. Itse käväisin kyllä eilen työpaikalla, tapasin muutamia työkavereita, kanniskelin kirjapinoja tulevaan ekaluokkaan, entiseen kuutosluokkaan ja keräsin mukaani muutamia opettajan oppaita. Palautin kirjastoon kesän ajan lainassa olleen puutarhakirjan, vaikken millään olisi vielä raaskinut, kun en ole ehtinyt kunnolla sitä lukea. Otin myös kuvan koulun pihassa. Pyöräteline on vielä tyhjä ja vähän päässyt ruohottumaankin, mutta lapsia odottaa tuoreet maalaukset harakkakiveä varten.


Keväällä sain viimeisenä koulupäivänä yhdeltä eskaripojalta pelargonian. Se on kukoistanut, kun kesä on ollut suotuisa. Ja nyt on minulla toiveissa saada se jopa talvehtimaan, kun olemme ostaneet mm. kellarin. Tässä ns. ennen ja jälkeen -kuvat pelakuusta:



2 kommenttia:

  1. Voi, miten ihana konkkaus elikkä rinttaus...miksikä tuota maahan piirrettyä konkkaus/rinttausjuttua sanotaan? Mä olen paljon konkannut ja rintannut, toki lapsena. Enää ei jaksaisikaan. Ihana kuva susta tuolla alempana, uin filimitähti!

    VastaaPoista
  2. Meillä konkattiin. En tiedä, onko noille ruudukoille nimikin. Itse en lapsena tuollaisessa osannut konkata, kuusiruutuisia vain hiekkaan piirrettiin. Nämä meidän pohjoispohjalaiset koululaiset käyttävät "harakkakivenä" jotain rinkulaa tai helminauhanpätkää, mitä milloinkin.

    Ja juu, kiitos, olen siinä juuri pitämässä kiitospuhetta Oscar-gaalassa...

    VastaaPoista