keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Vitsi vitsi

Kaupungilla kävellessäni satuin rookaamaan kollegan aviomiehen, joka kutsui meitä heille kotiseuroihin. Lupasin kysyä omalta aviomieheltäni... No, siinä puhe kääntyi myös autoihin ja tuttavan mies päätti rohjeta viljellä arveluttavaa huumoria, kertoi varoittaneensa poikaansa, että akka, auto ja asunto ovat ne hankinnat, jotka miehelle tulee kaikkein kalleimmiksi. Mutta asunto sentään säilyttää arvonsa...

5 kommenttia:

  1. Kyllä tuokin mies vielä oppii, että "kelpo vaimon kuka löytää? Sellaisen arvo on helmiä paljon kalliimpi..."

    Muuten, vasta nyt tajuan, keneltä ostitte tuon kakkosasuntonne. Mitähän sille väelle nyt kuuluu? En ole kuullut mitään.

    VastaaPoista
  2. Vaimonsa tuntien väittänen, että hän sen on jo oppinut. Vähän mustaa huumoria viljeli... ja totesinpa hänelle, että mun mieheni kohdalla asia on juuri päin vastoin, tienestin puolelle hänellä on mennyt naimakauppa :)

    Hyvin hoksattu. En ole kauheasti asiaa mainostanut. Kanttorilan edellinen väki asuu yhä samalla paikkakunnalla (mutta katvealueella). Tapaamme käydä kylästelemässä melkein joka kerta kun siellä olemme. Sähköallergisen ystäväni mies mainitsi, että just viimeinen tietsikka lähti pois kotoa. Millan harmittelee tietty sitä, että on menettänyt kokonaisen ystäväpiirin netistä luopumisen takia. Mutta nyt kun kevättää, niin hänellä riittää muuta mielenkiintoista siemenpussien ja taimien kanssa.

    VastaaPoista
  3. Voisitko sanoa joskus hänelle terveisiä. Hänet muistan, vähän hassusti kyllä, siitä, että myös hän oli joskus kulkenut Erkki Lemisen kanssa puhujamatkoilla niin kuin minäkin nuoruudessani Sana-laivalla.
    Hienoa, ettäedes jonkinmoinen apu löytyi tuosta ympäristön saneeraamisesta...

    VastaaPoista
  4. Kiitos, minä kerron terveisesi, joko seuraavassa kirjeessä tai seuraavan kerran nenätysten. (On muuten vanha kunnon kirjeposti taas noussut arvoonsa.)
    Nyt kun mainitsit, muistin minäkin Millanin "keikkailleen" armoitetun Lemisen kanssa. Hauska yhteys.

    VastaaPoista
  5. Voi kyllä tämäkin setä vielä oppii! Itse sanon monelle parille, jotka eivät uskalla (!) mennä avioliittoon mutta lapsia uskalletaan tehdä ja asuntokin ostaa, että avioliitto on se, josta helpoiten pääsee eroon, että ajatelkaahan nyt, mitä vaikeuksia tulee, ellei ole avioliitossa ja tapahtuukin perheessä odottamattomia ja ikäviä tapahtumia.

    VastaaPoista