perjantai 10. kesäkuuta 2011

Heikää ny hetkeksi

Vaikka kommentointi ei edelleenkään onnistu normaaliin tapaan, niin se ei ole tällä kertaa syynä siihen, että olen pitänyt ja aion vielä pitää välipäätä tästä postailusta. Tässä vain lyhyt tiedote, ettei tarvi ihmetellä, onko jotain sattunut.


Jahas, edellistä postausta kerratessani muistin, etten ole muistanut vieläkään varata sitä hamppilääkäriaikaa. Sen edelle on mennyt moni tähteellisempi ja ennen kaikkea mukavampi asia. Niin kuin vaikka kyläilyreissu Teuvan kautta Kauhajoella ja Lappajärvellä.


Kirjoittamistakin olisi ollut. Laitankin tähän itselleni jotain aiheita muistiin, jos niihin joskus palaisin. Nuo kyläilyreissut ovat aina muutaman postauksen väärtejä, ja kun lyhyessä ajassa niitä on ollut usieet (flikan kummien tykönä, samoin Yemin ja perenna-Liisan), niin sitä suuremmalla syyllä. Saumurista voisin kertoa, ja hautuumaan jätteenlajittelupisteestä. Kuin myös Suomen heimoihin liittyvästä keskustelusta kuoroharjoituksissa. Puhumattakaan puutarha-askareista.

Mutta tuohippuolin sitte. Helluntaina lähdemme miehen kanssa Tervolan ja Ruotsin kautta Norjaan kyläilemään. Pakkaamisilta ja muilta hommilta en jouda kirjoittamaan ennen reissua, ja tuskin myöskään sen aikana. Jotta heikää ny.

2 kommenttia: