sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Kesäloman ensi hetket

Syytän nyt ihan julkeasti vain tuota blogger-kommentointihässäkkää siitä, etten ole viitsinyt kirjoitella vähään aikaan. Kyse ei siis ole suinkaan työkiireistä eikä laiskuudesta, miten voisikaan...
Loma alkoi eilisen päättäjäispäivän jälkeen. Pienen siivoskelun jälkeen lähdimme kävellen erään tuttavan pojan lakkiaisiin. Juhlakengissä reilun kilsan kävely meinasi ottaa koville - eiku koiville. Paluumatkalla mies riisui sukan helpottaakseen päkiän tuskaa, mutta siitä hintana oli veriset varpaat. Aamulla ihmettelin, miksi mulla oli paikat kipiänä niinkuin kovankin puutarhaurakan jäljiltä. En vissiin ole tottunut korkeakorkoisiin.
Tänään myöhästyttiin kirkosta kaksi kertaa, mutta ensi sunnuntaina se korvataan, kun ollaan kahdessa jumiksessa. Ja tulihan ainakin katsottua ekumeeninen jumis Oslosta. Oslo Gospel Choir lauloi runsahasti.
Huomiseksi laitoin muistutuksen, että varaisin hammaslääkäriajan (toisestakin poskihampaasta lohkesi pala, lakritsilla) ja että pitää hakea passit poliisilaitokselta. Illalla pitäisi ensin käydä Yemiltä hakemassa kaksi tyynyä ja vielä illempana Majakkaan harjoittelemaan lauluja. Kaikkein iltaisimpana olisi tarkoitus lähteä ailehtamahan Kauhikselle päin yötä vasten. Meinataan nukkua auton takapenkillä... Seikkailumieltä! Tiistaina tarttee olla hakemassa tytärtä kampsuineen Alajärveltä.

2 kommenttia:

  1. Voi, kurjuus. Meillä taitaa olla takuuaika molemmilla menossa umpeen samoihin aikoihin, kun multakin on lohjennut tänä vuonna jo kaksi hammasta..Onneksi hammaslääkäriä ei tarvitse peljätä enää yhtä paljon kuin pienenä tyttönä :)

    VastaaPoista
  2. Olit kyllä melkoisen rohkea lähtiessäsi pyhäkengillä lenkkeilemään! Vai takapenkkinukkumista...se on hienoa, kun välillä tempaisee jotakin aivan normaalista poikkeavaa! On sitten mitä vanhana muistella!

    VastaaPoista