perjantai 9. marraskuuta 2012

Charity craft ja mualimankaekkeuspistefi

Olipa hieno ilta, vaikka pyörämatka ei meinannut edistyä - mies potee lauantaiyöllistä kaatumistaan, voin kertoa siitä lisää joskus myöhemmin.
J-P oli harmaantunut, kuten meistä itse kukin, muttamuuten oli säilyttänyt pitkän hoikan poikamaisen olemuksensa. Oli ilo tavata taas myös täällä asuvaa siskoaan sekä heidän isäänsä.
Oli myös ilo ihailla, kosketella ja muuhkia upeita käsitöitä, jota Ugandan leskinaiset tekevät elannokseen (esite seinällä). Kauppojakin syntyi.



Kuvista puuttuvat minun ostamani helmet ja korit. Ja kyllä mies sittenkin sai sen isäinpäivälahjankin, valitsi itselleen pienen kannellisen astian, "salarasian" herkuille.
Ja kaiken kukkuraksi, siunatuksi lopuksi, meillä on nyt sitten molemmilla yksi ugandalainen kummilapsi, miehellä Mike ja minulla Olivia.
Kun olimme lähdössä kahvilasta sulkemisajan jälkeen, kahvilan omistajatar myi meille ja muille J-P:n esittelyssä olleille loput tämän päivän leivonnaiset edullisesti. Mies tuossa laittelee pakastimeen JÄTTIkorvapuusteja (jotka hän ensin paloitteli annoksiksi) ja croissantteja...
Kiitos Sinikalle kutsusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti