perjantai 18. kesäkuuta 2010

Kuviteltua rationalisointia

Olimme jälleen tänään tapulikahviopäivystäjinä Hessun kanssa. Käsitöiden lisäksi otimme ajankuluksi tällä kertaa mukaan myös laptopin. Otin niin ikään muistitikkuni myös, jonne sitten tallensin tapulissa naputtelemiani blogitekstiluonnoksia. Nyt sitten yritin kopioida ja liittää tikulta yhden tekstinpätkän tänne. Eipä onnistunut (liekö vika taidoissani vai bloggerin ominaisuuksissa?) Se siitä toiveesta, että olisi säästänyt aikaa kotona tietsikalla istumiselta.

Tänään tapulilla oli lämpimämpi kuin keskiviikkona, ja silloin oli lämpimämpi kuin tiistaina. Ties vaikka ensi viikolla tarkenisin niitä mattoja jo pestä, jos lämpeneminen jatkuu. Tosin ulkona puuhailua rajoittaa se, että hyttyset tekevät minut hulluksi.

3 kommenttia:

  1. Juu, ei se onnistu kuin jossain tietyssä tiedostomuodossa ja silloinkin muotoilu on tosi hankalaa. Meillä on Linuxin ohjelmat, joten ei auta vaikka selvittäisin, mikä se tiedostomuoto on. Oletko hoksannut, että tekstiä voi kyllä käsitellä tässä bloggerin ohjelmassa ja tallentaa luonnoksiksi odottelemaan julkaisua?

    VastaaPoista
  2. Hoksannut olen, vaan en vielä kokeillut. Jos olisi mokkula (mikä se sitten lieneekin), niin voisi tapulissakin olla netissä ja kirjoittaa suoraan blogiin.
    Saisit minulle vielä neuvoa sen, miten saisin Päivän sanan tännekin... Kävin kyllä Päivän sanassa kopioimassa koodin, mutta sitten meni sormi suuhun.

    VastaaPoista
  3. Valitset vaan ulkoasun muokkauksesta "lisää gadget" ja sieltä lisäysvihtoehdoista sen, jossa sanotaan jotain semmoista , että lisää ulkopuolisen tahon html tms koodia. Sitten vain copy-pastella se kopioitu koodi sinne ja tallennat moneen kertaan ;-) Laatikon voi sitten sivupalkissa siirtää raahaamalla haluamaansa kohtaan.

    VastaaPoista