keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Lomaterveisiä!

Kävin eilen läpi niitä koululta rehaamiani kansioita ja sain aikaan jonkinlaisen järjestyksen. Illaksi pyöräilin käsityöiltaan mukanani pussillinen isoäidinneliöitä, lankoja ja nämä valmiiksi yhdistämäni neliöt.


Kun olen nyt vajaan vuoden ajan virkkaillut langanlopuista neliöitä ja kun niitä on sitten kertynyt monenkirjava kokoelma, niin tulin toisiin ajatuksiin sen suhteen, mitä niistä syntyy. Yhdeksi peitoksi koottuna se olisi ollut niin riemunkirjava, ettei sen alla olisi nukkunut silmällistäkään, hyvä jos edes torkkunut. Olen nyt sitten lajitellut neliöitä sävyjen mukaan ja niistä tullee useampi tyyny taikka istuinalusta myytäväksi ensi kesän Evankeliumijuhlilla Raahessa.
En ehtinyt höyryttää noita tekeleitä ennen kuvan nappaamista. Toivon mukaan ne sillä vielä siistiytyvät. Kirjavampaan tein vielä reunuksen käsityöillan aikana, jotta sain senkin jättää käsistäni. Seuraavaksi käyn käsiksi vaalean turkoosinsävyisiin neliöihin, joista taitaa tulla vauvanpeitto.

2 kommenttia:

  1. Niin että kiitos Millanille kipinän antamisesta - niin lankojen kuin valmiiden neliöiden muodossa.

    VastaaPoista
  2. Noistahan tulee kivoja tuolla tavalla.. Se ylenpalttinen kirjavuus minuakin noissa töissä tuppaa yleensä häiritsemään.

    VastaaPoista