maanantai 4. helmikuuta 2013

Potut pottuina

Bongasin fb:n kautta tällaisen uutisen, jota arvelin alkuun pilaksi. Mutta kyllähän sellainenkin hulluus voi olla totta, että maa- ja metsätalousministeriö kieltää kasvattamasta kotona perunaa omiin tarpeisiin. Nyt tunnustan tässä saman tien, että aion rikkoa tuota kieltoa ja mahdollisesti siitä tulevaa lakiakin. Aion tänäkin keväänä piilottaa muutamaan sankoon, ja ehkä jopa vanhaan kohopenkkiinkin jokusen kaupan perunan, jos niihin alkaa kasvaa ituja. Mutta saattaa tämä taas hillitä haluja ostaa jokin pikkuinen mummonmökki puutarhatilkkuineen ja peltoineen, jos niitä ei sitten voikaan hyödyntää :(

2 kommenttia:

  1. Ihan tukka nousi pystyyn tuota lukiessa, mutta sitten aloin tarkemmin tuumailla asiasisältöä...glykeeminen indeksi ja perunatautien vaikutus..hmm..Katsoitkos yläreunasta julkaisupäivämäärää. Arvelenpa, että kyseessä oli (onneksi) aprillipila :)

    VastaaPoista
  2. Ei noin vakavilla asioilla saisi pilailla. Juu, en tosiaan tullut katsoneeksi päivämäärää , mutta jospa jatkossa olisin epäluuloisempi (?) - ainakin fb:ssä.

    VastaaPoista