tiistai 5. helmikuuta 2013

Skrivailua up - ja down

Lauantain vuosikokouksen jälkeen olen istunut tietokoneella joka päivä pitkät tovit, yrittäen saada kirjoitettua milloin tiedonantoa lehtiin annettavaksi, milloin vuosikokouksen ja järjestäytymiskokouksen pöytäkirjoja, puhumattakaan lukuisista tuskaisista yrityksistä saada kirjoitettua  uudistettuun vuodatus-blogiin. Juu, kyllä olen saanut kirjoitettua - sen jälkeen kun otin uuden salasanan käyttöön - mutta kun sitten klikkailen "julkaise", niin ruudussa alkaa pyöriä sellainen liikkuva piiri, joka kuvaa samaa kuin tuttu tiimalasi. Ja kun se on sitten pyörinyt vartinkin verran ja kun sittenkään mitään ei ole julkaistunut, niin olen sillä erää luovuttanut.
Tänään tein vaihteeksi aivan erilaisen kirjoitushomman. Minulta pyydettiin yllättäen suosituskirjettä. Olen kerran sellaisen aikaisemminkin tehnyt, sillä erää englanniksi. Onneksi nyt kelpasi ihan äidinkieleni.

Aina ei suju kirjoittaminen niin ku Ruuneperillä.

1 kommentti:

  1. En ole liioin tuntenut itseäni ruuneperiksi tänään. En jaksais vaihtaa blogipohjaa mutta järsivällisyyttä tuo vuodatuskin vaatii. Se ei ota muutoksia vastaan. Sulla on täällä paljon kirjoituksia ja luurankokuvia. Pitääpä skrollata alemmaskin!

    VastaaPoista