keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Sopimukseton tila

Nyt on sitten peepeeoon kanssa tehty sopimuksemme rauennut, joten toistaiseksi joudun nettiin halutessani muodostamaan yhteyden kännykällä, ainakin siiheksi jos ja kun hankitaan möhkäle vai mikä lie mokkula (on muuten mielestäni käsittämätön uudissana). Tämä muutos rajoittaa huomattavasti netissä notkumistani, enhän tahdo rasittaa kännykkääni – enkä myöskään maksaa ylettömästä netinkäytöstä. Niinpä nytkin kirjoitan ensin tekstin valmiiksi ennen kuin muodostan yhteyden ja liitän tekstin blogiin. Muutos rajoittaa myös blogin käyttöäni siten, etten enää pysty seuraamaan tilastoja. Siksi länttäsin tuon kävijälaskurin molempiin vanhoihin blogeihini täällä bloggerissa, vaikkakin se minua nolottaakin, kun nyt muutkin sitten pääsevät sen näkemään…

Käytin runsaasti aikaa tallettaessani vanhaa sähköpostinvaihtoani lähinnä Millanin mutta myös Dalian kanssa. Mutta kun vielä viimeisenä sopimuksen voimassaolopäivänä jatkoin sitä melkein epätoivon vimmalla, mies kertoi, että eivät ne viestit mihinkään sieltä koneelta katoa, vaikka sopimus purkautuukin… No, kerrankos minä olen turhaa työtä tehnyt.

Mitä tulee muuten lomanviettooni, niin se on ollut suorastaan hemmotteluloma, olenhan käynyt hoidattamassa hampaani. Päätin oikein satsata elämänlaatuun ja maksoin myös puudutuksesta.

 
JK. Sain juuri tietää, että yläkoulu ei muuta meidän koulullemme, mutta ei myöskään joudu iltakouluun. Väliaikaiset tilat loppukevääksi haalitaan kylältä. Minun kannaltani se meinaa, ettei juuri mitään muutoksia tule. Kenties vain se, että vien kimppakyytikaverin aamuisin eri paikkaan kuin tähän asti.
Nyt kun vielä tekisivät rohkean (vaikkakin tyyriin) päätöksen alkaa heti suunnitella ja rakennuttaa kokonaan uutta koulukeskusta sen sijaan, että alkaisivat remontoida kahta homekoulua

1 kommentti:

  1. Mulla ei ole lankapuhelinta mutta otin kuitenkin Anvialta tämän kiinteän liittymän. Pelaa kuin unelma!

    VastaaPoista