maanantai 9. elokuuta 2010

Eläinlapsia Loma-Ajakassa

Paavo oli valinnut kaikin puolin hyvän paikan sukutapaamiselle; hyvää ruokaa ja kahvit mielenkiintoisine keskusteluineen, rantasauna ja uintia Ajakassa ja piha täynnä eri sortin kotieläimiä, joista tähän kokosin vain suppean kuvakavalkadin mieheni laajasta varastosta. Ensimmäisenä vieraita riensi tervehtimään talon koira, joka sen jälkeen asettui tuttuun viileään kuoppaansa porraspieleen.



Heti toisena esittäytyi komea pussihousukukko, jolla oli ainakin kolme rouvaa. Tämä otos näyttää ihan siltä kuin eräs rouvista etsisi jättimunaansa pusikosta.


Toisella rouvalla oli sen sijaan jo neljän tipun pesue. Mieheni aivan loistavan otoksen julkaisin jo Facebookissa höystettynä tekstillä Matt. 23:37
"Jerusalem, Jerusalem... kuinka usein minä olenkaan tahtonut koota sinun lapsesi, niinkuin kana kokoaa poikansa siipiensä alle! Mutta te ette ole tahtoneet..."



Puhuttelussa


Toiset lapsista ovat heti "kärppänä" emon perässä, toisten huomio kiinnittyi ruuanetsintään...

... jota taitoa lapset näyttävät oppivan mallista.


Myös talon kissa oli saanut pentuja, taisivat olla vasta pariviikkoisia. Ellei näistä arvaa emon väriä, niin...


...tästä sen näkee. Vaaleaa oranssia oli lisää kaulan ja niskan seutuvilla sekä naamassa.




Lopuksi vielä Rane-pystykorva, joka ei suinkaan kuulu Loma-Ajakan väkeen, vaan Paavon perheeseen. Raneakin lämpö väsytti, mutta se piristyi illalla kahdellekin kävelylenkille, ensin Annen kanssa, sitten reilun tunnin retkelle, kun Paavo esitteli vieraille pari lähikohdetta pururadan varrelta.



1 kommentti:

  1. Ihania otoksia otuksista. Ylimmässä taitaa olla lapinkoira :)

    VastaaPoista