lauantai 8. joulukuuta 2012

Ongelma otsikosta

Äh, mä meinasin otsikoida tekstini, että "Joulu tulla jollottaa", mutta pikkuserkkuni oli käyttänyt sitä vastikään omassa blogissaan. Sitten meinasin viitata suomalaisuuden musiikin päivään tai Sibeliukseen, mutta kun en aio kirjoittaa niistä, enkä edes liittää mitään hienoa suomalaista musiikkivideota, niin sellainen otsikko olisi harhaanjohtava. Vähältä piti, ettei tyssännyt kirjoittaminen otsikkoon, ja blogini olisi vain jatkanut päivittymättömyyttään.

En toki nytkään aikonut paljoa kirjoittaa, kiiruitteni keskellä halusin laittaa kuitenkin jonkin jouluisen kuvan.

Siinä on osa koko koulun adventtiaskartelupäivänä syntyneestä enkeliparvesta. Loput enkelit saavat lentää mahdollisesti juhlasalin seinälle boordinauhaksi viimeisellä kouluviikolla ennen kuusijuhlaa. Mallin nappasin kylmästi plagioiden päiväkerhon seinältä, kun olimme kerhotiloissa käsityöpiirissä. Enkeli tehdään kahdesta samanlaisesta kappaleesta (paitsi, että toisesta nipsastaan pää poikke), jotka pujotetaan viiltojen avulla päällekkäin.

2 kommenttia:

  1. Enkeleitä ei ole koskaan liikaa.
    Tuo aikaisemmassa kirjoituksessa ollut ajatus joulukortin irroitettavasta enkelistä oli mielestäni muuten mainio.

    VastaaPoista
  2. Kiitos.
    Yhtenä jouluna lähetin sukulaisille ja ystäville sellaisen täysin kierrätettävän kortin, jossa oli kuusenkoriste, joulutoivotus paperinpalasella ja kartonkitaustapohja putipuhdas uusiokäytettäväksi :)

    VastaaPoista