tiistai 5. heinäkuuta 2011

Käsitöitä lähetystyön hyväksi

Ennen kuin mitään mistään muusta kirjoitan, niin laitan muutaman huonolaatuisen kännykkäkamerakuvan liittyen vielä kerran käsityötalkoisiin. Raahelaisten kökkä Evankeliumijuhlien eteen kesti ainakin vuoden verran, viimeiset kuukaudet ennen H-hetkeä tietty hektisemmin. Itse seurasin lähemmin (myös mukana ollen) lähetystyökökkää.

Kun juhlien aattona torstaina kävin hakemassa jäähallilta itselleni talkoopaitaa, kuvasin samalla jo lähes valmiiksi rakettua myyntipöytää. Suttuisesta kuvasta voinee saada jonkinkaltaisen käsityksen artikkeleiden määrästä, vaikka oikeasta reunasta jäi vielä yksi pöytä ulkopuolelle. Josta siitäkin mulla tosin kuva olisi, mutta olkoon. Nuo korut tekivät hyvin kauppansa, ja paljon muutakin myytiin.



Tämän kuvan otin tandemin selästä (taustalta voi erottaa mieheni sulosääret). Olin saanut krivat valmiiksi ja somistanut ne sydämenmuotoisilla napeilla ennen kuin vein veskan ekoihin hinnoittelutalkoisiin.


Toisiin hinnoittelutalkoisiin ehdin itsekin jäämään töihin. Silloin otin punaisesta tyynystäni kuvan, jota en tekovaiheessa ollut muistanut ottaa. Samaan kuvana mahtui sitten niistä roosanvärisistä tehty tyynykin. Ja tuo keltamusta.


Nyt on juhlat ohi. Kenties jossain vaiheessa saa kuulla, mitä lähetystyö nettosi. Kun kaikki muut olivat talkoissa juhla-alueella, sulosäärimieheni otti vastuulleen tapulikahviopäivystyksen (sekin tuotto lähetykselle). Ja hyvä että otti, kävijöitä piisasi. Olisi ollut noloa, jos ovet olisivat olleet säpissä.

1 kommentti:

  1. Huh, mikä määrä kaikenmoista kauniin väristä. Noiden väkertämiseen on jokunen tunti hurahtanut.

    VastaaPoista