perjantai 29. heinäkuuta 2011

Päivänvanhaa kukkakuvaa

Rumien tomaattikuvien jälkeen jotain nätimpää. Oli ihan hyvä, että kameran piuha oli hukassa edellisten otosten aikoihin. Reissun jälkeisenä aurinkoisena aamuna malvikit olivat oikein edukseen, kun valkoisetkin jo olivat aukeilleet. Samoin kosmosta oli ilmestnyt lisää. Nyttemmin myös valkoinen kosmoskukka.




Ihanainen Kuunlilja sekä unikkolajitelma, joukosta pilkistää vielä yksi malvikki ja äitienpäiväruusu. Totesinpa vain, että kylvin pläntin liian täyteen ja että kosmokset olisivat saaneet jäädä taaemmaksi, kun ne kasvavat muita korkeammiksi. Toinen valkoinen kurjenkelloni on kukkinut jossain tuolla muiden sisällä, ruusun ja malvikkien välissä. Istutin sitä kokeeksi kahteen paikkaan, kun ei ole viisasta "laittaa kaikkia munia samaan koriin". Nyt kun nähtävästi molemmissa paikoissa kurjenkello menestyisi, niin voin fundeerata yhdistämistä samaan paikkaan, mutta tähänkö vai tuonne. Se voisi sopia kuunliljojen väliin, niin ei tulisi enää kylvettyä siihen kosmosta.


2 kommenttia:

  1. Oi, nuo malvikit/malvat ovat aivan ihania. Oletko varma, että ne ovat kylväytyviä kesäkukkia, vai soisivatko olla monivuotisia (esim. harmaamalvikkeja)?

    VastaaPoista
  2. Jestas ku te tiedätte paljon kukista! Mullakin on nyt pieni kukkapenkki, harmi vaan, että kaikki jäi kylvämättä, (tämä kahdessa paikassa asuminen aiheuttaa tämmöstä), mutta ensi tokokuussa laitan siihen penkkiin kehäkukkia ja olkikukkia ja auringonkukkia, sellaisia pienehköjä tummaa oranssia ja viininpunaista...jaa-a, ei siihen penkkiin ny kyllä kamalasti mahdu mitään. Perennapenkin teen vielä siihen viereen ja siihen sitten monivuotisia...olen nyt tukaillut kukkiasi ja miettinyt, mitä kaikkea mä hommaisin. Nythän perennejoen laittaminen ei ole myöhässä, pitäisi vaan päästä johonkin kauppaan, missä niitä myydään. (tai kyläpaikkoihin ja napsia alkuja, heh)

    VastaaPoista