perjantai 7. syyskuuta 2012

Ei vielä viikonloppu

Vielä olen tolpillani. Ja vielä pitäisi huominenkin olla, kas kun työviikko ei vielä päätynytkään. Itse asiassa huomenna on se päivä, jolloin täytyy olla eniten tolpillaan, koskapa ollaan koko aamupäivä urheilukentällä. Kuusitoista eskaria paimennettavana suorituspaikalta toiselle. Onneksi tämä eskariryhmämme toimii kuin unelma. Ansiotta ja armosta on minulle tällainen porukka siunaantunut.
Tänään sain sähköpostitse vaaliasiamiehen ohjeita ja lomakkeita. Kutakuinkin ensi viikko aikaa saada kerätyksi ehdokkaaksisuostumuslomakkeet. Vaaliasiamieshommien lisäksi ajatuksia ja muutenkin on työllistänyt tuleva KD Naisten liittokokous. Olen koettanut haalia varaedustajia estyneiden varsinaisten tilalle - vaikka oikeasti kai niiden estyneiden pitäisi itse kysellä varaedustajilta ja lähetellä heille vielä kokouspaperitkin. Eilen kuitenkin laitoin paprut postiin yhdelle varaedustajalle, ja toinen sai paperinsa suoraan pääkallonpaikalta, kun ehdin sinne ilmoittaa ennen postitusta, että sejase tulee tämänjatämän varaedustajaksi kokoukseen. No, kauheasti muuta sihteerin hommia en sitten olekaan kuluvana vuonna naispiirimme hyväksi tehnytkään sitten vuosikokouksen.
Ulkona tuntuu kylmältä, se uhattu halla taitaa olla tulossa. Toin jo suurimmat (kolme kpl) kesäkurpitsat sisään, penkkiin jääneet poikaset taidan käydä vielä toiveikkaasti peittelemässä, kuten avomaankurkkujen alutkin. Vasta kaksi kurkkua on ennättänyt kurkunmittaiseksi, ei niistä oikein maustekurkkusäilykepurkki täyty.
Eilen oli keskimmäisen poikamme 23-vuotissyntymäpäivä. Kakuteltiin etukäteen lauantaina, kun kaikki olivat hetken aikaa soppelisti kotona. Pian kakuttelun jälkeen kaaduinkin sitten sänkyyn, onneksi en ollut aloittanut marjamehun keittämistä, vaan pakastin marjat odottamaan talvea ja mehustamista. Osa marjoista pääsi toki koristeeksi kakkuun. Pari mansikkaakin siihen löytyi uudesta mansikkapenkistä.  

Pakastimesta hakemani kesällä tekemäni kakkupohja olikin viimeinen leivonnainen, jota pakastimen kätköistä löytyi. Huomenna yleisurheilukilpailujen jälkeen kotiuduttani leivon, jos jaksan.

2 kommenttia: