perjantai 14. syyskuuta 2012

Hesaan humputtelemaan

Koska perjantaina en ehdi kirjoittaa blogia, enkä lauantainakaan, käytän taas ajastusta. Tätä kirjoittaessani odottelen viimeistä puolukkalähetystä sekä tärkeää paperinippua. (Toisessa blogissani tuskittelin ja annattelin jo vaalipaperisodan nihkeyttä.) Mies haluaisi lämmittää tänäänkin (= torstaina) saunan, vaikka eilen jo saunottiin. Kas kun silloin sauna oli turhan viileä, vähän "haloonen", mikä johtui siitä, että enää yksi vastus oli kiukaassa ehjänä. Ja tänään mies on sitten asentanut uuden kiukaan. Halunnee testata, menikö oikein...

KD Naisten Liittokokous pidetään normaalisti lokakuussa, mutta nyt kun siellä on kuntavaalit tulossa pääle, niin otamme förskottia ja kokoustetaan jo tulevana lauantaina Lestadiolaisen lähetysyhdistyksen tiloissa Fredrikinkadulla.
Normaalisti olemme menneet sinne parin naisen kanssa samaa matkaa yöjunalla, mutta nyt ei kukaan täältä samalta suunnalta ole lähdössä, niin teemmekin miehen kanssa yhteisen retken. Ei kuitenkaan yöjunalla, vaan menemme jo huomenna Helsinkiin ja yövymme hotellissa. Pieni loma luvassa. Junaan tietenkin käsityö mukaan, ei tosin junasukkia (en ole opetellut sitä mallia) vaan todennäköisesti salomoninsolmuhuivia.

Perjantaiaamuna koetan mennä koululle ainakin puolta tuntia ennen (lienen lähdössä juuri kun tämä teksti ilmestyy), jotta kerkiän piilottaa valokuvasuunnistuskortit pitkin markkia. Ja koulupäivän jälkeen kiireesti kotiin ja pakkaamaan.

Hyvää viikonloppua! Bis zu Sonntag!

1 kommentti: