lauantai 1. syyskuuta 2012

Kuvassa kallella kypärin

Välillä vanhoja blogipostauksia selatessa ilahtuu siitä, että blogia on tullut pidettyä kuta kuinkin säännöllisesti jo useita vuosia, minun kohdallani eduskuntavaalivuodesta 2007. Ja siitä, että blogin pitämisen ansiosta saattaa löytyä varmistuksia erilaisten tapahtumien aikamäärityksille.
Esimerkiksi tieto siitä, kuinka monena suvena kuvan tandempyörä on jo tätä pariskuntaa uskollisesti palvellut. Ihmiset ovat nimittäin kyselleet, "onko teillä ollut tuo jo kauan?", emmekä silloin ole osanneet vastat kuin että muutaman vuoden. Äsken satuin törmäämään eka blogissani tekstiin, josta tarkempi tieto paljastui: keväästä 2007. Kuva ei ole ihan niin vanha.

2 kommenttia:

  1. mä kuin, kuvassa kahella kylppärillä...

    ihana fillari, kertakaikkiaan. Et suinkaan sä yksin sitä pysty ajamaan?? Ai niin, toinen polkija ottaa valokuvaa. Eikö tommosen päällä pelkää? Pitää luottaa toiseen aikamoisesti.

    VastaaPoista
  2. Kattos, kun tuloo muilleki nuota akuutteja lukihäiriöötä.
    Aivan oikeen päätelty, mies on kameran takana. Molimma sellaasella kaupunginkuvauskierroksella, veimmä täältä pois muuttanehille ystäville Norjahan tuliaasiksi kuvia.
    Mies istuu aina eres, minen tohtisi tyyrätä. Mutta kyllä mä tohorin kyytis olla. Kai son sitte luottamista. Ei siinä oo muuta konstia, kun lähärettäes pitää vähä ilimineerata, jotta koska on valamis ja kummallako jalaalla lähäretähän. Talavella emmä tällä ajele.

    VastaaPoista