keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Ronna ja pennut

Kotipuolessa käydessämme selasin taas mamman valokuva-albumia ja kun miehellä sattui olemaan kamera sopivasti mukana, niin hän otti kuvia joistakin albumin kuvista. Valitut p.alat.
Laittelen niitä varmaan nettiin vähän kerrallaan. Tänä iltana tämä yksi otos, jonka omistan pentuja miettivälle Millanille (ei mitenkään johdatteleva eikä agitoiva kuva). Olen kirjoittanut Ronnasta jotain aikaisemminkin. Tässä se poseeraa kuuden pentunsa kanssa. En muista kaikkien nimiä, mutta vasemmalla oleva musta valkoposkinen oli "Susipoika". Ainakin Nikita ja Natalia oli myös, liekö Ritakin ollut tästä pentueesta.
Taustalla isän rakentama keinu, jossa sai huippuvauhdit.



6 kommenttia:

  1. Kommenteerasin tänne jo useampaakin juttua, mutta näyttää siltä, että bloggeri päätti jälleen kerran sensuroida ;-)

    On kyllä aivan mainio kuva. Äitikoira hymyilee niin leveästi ja pennut on ilmeisesti teipattu alustaan, kun pysyvät niin söpösti suorassa rivissÄ (?) Kyllä tuommoinen pentukuumetta nostaa :)

    VastaaPoista
  2. Ma luulen, että Ronna oli pennut hyvästi syöttänyt ennen kuvan ottoa niin että kuinkin maha painui maata vasten ankkuriksi. Ettei vain olisi ollut yksi tytöistä Pimantsu nimeltään.
    Voi nyt mua alkoi itkettää, kun katselin tuota Ronnan hymyä. Se oli rakas koira.

    VastaaPoista
  3. Mukava oli hatun tarina!! Ja aivan sitten tosissani ihastelin hattua! Nyt näkyi sun akunis hääpukusikin!

    En ole koskaan omistanut koiraa. Vieläköhän se onnistuisi ja vai keskittyisikö vain tyttärenpojan kasvatukseen. Olen aina karehtinut koiranomistajia!

    VastaaPoista
  4. Juu, mun hääpukunikin on kierrätystavaraa, tai oikeammin se oli siskolta lainassa. Ja varmasti käytettynä siskokin sen jostain hankki.
    Mieheni on tosi hankala löytää sopivia päähineitä (lippiksiäkin pitää ratkoa takaa), ja kai hänellä on lievä kompleksikin siitä isopäisyydestä. Vaan hyvin se on harteille mahtunut. Ja olipa edes kerran komea hattu päässä.

    Meillekään ei koiraa saatu ennen kuin vasta sitten, kun koiravero poistui. Siihen saakka äitee sanoi koiraveroa keräämään tulleelle verovirkailijalle, että "täällei hauku muut kuin minä".

    VastaaPoista
  5. Eikös se hääpuku ollu äidin tekemä?
    Ronna oli niin ihana koira. Voih.
    Hieno tuo kuva. Pitäisi oikeen otattaa kopioita.

    VastaaPoista
  6. Äitee sitä varmahan entrasi, mutta kysäistäänpä Sirkulta, mikä oli alkuperä.

    VastaaPoista