maanantai 7. tammikuuta 2013

Loman loppu ja Kovasikajuttu

Loppuu se pitkäkin joululoma aikanaan. Ja myöhään nukkuminen sekä myöhälle kahkiminen. Yritin illalla mennä ajoissa petiin, mutta kun otin kaverikseni Herraskaista väkeä, niin olin valveilla vielä puolilta öin, jolloin piti käydä vielä haukkaamassa puoliska voikkuleipää. Sitten pakotin itseni sulkemaan kirjan ja sammuttamaan yölampun. Uni tuli aikanaan katketakseen kuitenkin taas muutaman kerran ennen oikeaa herätystä. Muutamana yönä on nyt käynyt sillä tavalla.Toivottavasti jo ensi yönä alitajunta, sielu, psyyke ja koko olemukseni on suopunut töihin paluuseen ja jättänyt jänskättämisen. Tosin Pratchett on vielä kesken, noinkohan pääsen aikanaan unten maille.

Luokkaamme tuli kuin tulikin uusi oppilas, ja olimme kaikin hyvillämme, ainakin me luokan naisväki, että uuden tyttöoppilaan tulo tasoitti sukupuolijakaumaa, vaikka vielä on pojilla reilu enemmistö.

Kohta alkaa Sydämen asialla. Sen jälkeen koetan ennättää lukea Herraskaita väkeä loppuun, jotta voin sitten loppuillan nauttia kotimaisesta dokumenttielokuvasta, jonka taannoin näimme elokuvakerhossa: Kovasikajuttu alias The Punk Syndrome. Suosittelen! Ja jos tänään sen missaa, niin lauantaina kuulemma tulee uusintana.   

3 kommenttia:

  1. Multa kanssa jäi kovasikajuttu katsomatta mutta se pitänee katsoa. Luin SusuPetalin kirjan: pellen muotokuva ja se puhutteli melkoisesti! Hyvää loppuvuotta!

    VastaaPoista
  2. Nauhoitin tuon Kovasikajutun. Se täytyy katsoa, kun ehtii.
    Toivottavasti koulu alkaa taas sujua rutiinilla :)

    VastaaPoista
  3. Meillä myös tallennettiin, enkä antanut miehen vielä poistaa tallennusta, ties vaikka joku lapsista tulisi käymään kotona ja tahtoisi nähdä.

    VastaaPoista