perjantai 11. tammikuuta 2013

Vkl

Sain Millanilta haasteen, johon vastailen aikanaan. Pitäisi kertoa kahdeksan asiaa itsestäni. Rupesin niitä jo luonnostelemaan. Mutta siitä taitaa tulla taas summittainen ja hajanainen joukko asioita, jotka eivät ole missään järjestyksessä ja jotka eivät ole mitenkään merkittäviä, kunhan vain kirjaan muistiin, mitä mieleen sattuu nousemaan.
Olen ollut viluinen ja väsynyt tämän viikon, päivänokosten tarve on yllättänyt viimeistään viiteen mennessä. Olen nukahtanut istualleni, yleensä päivällisen jälkeen kirjan ääreen. Enkä mihinkään mukavaan nojatuoliin vaan ruokapöydän ääreen penkille. Mies on koettanut prissata ulos ja liikkumaan, sillä väsymykseni johtuu hapen ja liikunnan puutteesta, tuon minun personal trainerini mielestä. En ole lähtenyt. Aamulla kyllä suunnittelin, että tänään reippailen edes matot ulos tuulettumaan, mutta kotiuduttuani töistä nälkäisenä ja väsyneenä tulin toisiin ajatuksiin.
Enkä muuten reippaile huomennakaan. Ennen puoltapäivää pitää olla jo aika kaukana kotoa. Otan täältä kyytiini naispiirimme puheenjohtajan, sitten haemme matkalta kyytiin rahastonhoitajan ja jatkamme kokousmatkaa varapuheenjohtajan kotiin, jossa on tarkoitus pitää vuosikokousta valmisteleva kokous. Autossa ja kokouksessa istumista. Tällä viikolla lepopäivä tarkoittaa mulla sitten lepäämistä ainakin autolla ajamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti