lauantai 26. tammikuuta 2013

Sydän



Hähhähhää! Juksasinpas bloggeria ja sain kuin sainkin Millanilta saamani sydämenkuvaasen näkösälle.


Tämä tunnustus on tarkoitus ojentaa eteenpäin viidelle blogille, joilla on alle 200 lukijaa.

Ojennan sydämen ensiksi muutamalle "reaalitutulleni":
entiselle oppilaalleni Vihrulle, joka synnytti juuri toisen pojan, joten hänellä on nyt muutakin hommaa kuin postailu...
pikkuserkulleni Paavolle, joka on ahkera monella saralla, ja silti ehtii kirjoittaakin ahkerasti
opiskelukaverilleni Päiville, jonka blogissa on toinen toistaan ihanampia akvarellitöitä,
ja Ilopirtin Ninalle, jonka nimen eteen minun onkin vähän hankalampi kirjoittaa määritelmää, mutta jonka tekstejä voin suositella esimerkiksi niille, jotka ovat kiinnostuneita  narsismin uhrin selviytymisestä ja hengellisistä asioista.

Millan olisi itseoikeutetusti kuulunut tähän listaan kaikkine blogeineen, mutta jospa emme tennispallottele sydämellä.

No nyt sitten hokasin, ettei tällä hetkellä pysty vuodatuksen kanssa tekemään mitään, joten en voikaan nakata haastetta kenellekään siellä. Mutta löytyyhän bloggeriltakin edelleen monia mukavia blogeja, niistä ojennan sydämen vielä
Paulle, joka blogissaan(kin) antaa kunnian Jumalalle.


5 kommenttia:

  1. Hei Aila,
    Nyt vasta hoksasin kirjautua blogisi lukijoiden joukkoon. Olisin halunnut tuon saman kuvan, joka on omalla blogillani, mutta se rajasikin kuvan tuollaiseksi. Tarkoittaako tuo sana: Paulle, minua! Kiitos sydämestä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos runsain määrin ihanasta tunnustuksesta, Aila <3

    Nyt tartun taas innolla blogia kirjoittamaan, sillä vaikka kiitosaiheita on jatkuvasti, olen tullut kirjoittaneeksi vain kotisivulleni, joka on poikani tekemä eikä siten tämän bloggerin alainen (vai miten se pitäisi ilmaista?!)

    Annetaan edelleen kunnia Jumalalle: hänen tekoaan me olemme!

    Siunausta, Aila!

    VastaaPoista
  3. Paavo, tervetuloa virallisestikin lukijoiden joukkoon. Vaikka sanat "antaa kunnian Jumalalle" sopisi kyllä sinuunkin kuin...hmmm nyrkki silmään, niin Pau tarkoittaa tuota toista kommentoijaa, Paulaa, johon olen tutustunut täällä netin ja blogien maailmassa.

    Mukavaa, Pau, että sait kipinää. Mulle käy usein niin, että yllättäen syttynyt kipinä tai inspis ehtii sammua ennen kuin ehätän koneelle.

    VastaaPoista
  4. Kiitos, Aila! Sydämestä ja sydämellisyydestä. Määritelmä voisi olla vaikka "sisar Kristuksessa" :). Taivaallista sukua siis.

    VastaaPoista