lauantai 3. syyskuuta 2011

Päivitys

Koneeseen pitää tänään viimeistään asentaa uusi F-securen päivitys, jonka mies on jo käynyt hankkimassa ja asensi jo läppäriinsä. Sanoi minulle, että tee nyt tietsikalla ensin kaikki, mitä sun tarttee tänään tehdä. Meneeköhän siihen kauankin, asentamiseen?
Jospa sitten varoiksi skrivaan jonkun rivin. Tänään opiskelukavereita kokoontuu Raumalla. Olisi ollut mukava nähdä, kuinka toiset ovat vanhentuneet ;-)
Noo, mikäs mä olen sanomaan, toissapäivänä pari poikaoppilasta koetti arvata ikääni, enkä edes kehtaa paljastaa, millaisia lukuja he ehdottelivat... Lohduttelin mielessäni itseäni, että se johtuu vain harmaantuvista hiuksistani ja "ajattomasta" pukeutumistyylistäni.
Jos toissapäivänä olinkin koulupäivän jälkeen sattuneesta syystä vähän väsynyt tai tympääntynyt, niin eilen sain taas nauraa luokassa useampaan kertaan. Mitenkähän vähemmän vulgäärit opet olisivat suhtautuneet siihen, kun eräs ysiluokkkalainen röyhtäisi että "oh baby". Minä kuitenkin nauran vieläkin! Onneksi tunti oli loppumassa. Kehuin poikaa, joka osaa röyhtäillä englanniksi, hmm...

4 kommenttia:

  1. Rupsahda rauhassa rakas ystävä..niin ja nauruhan pidentää ikää;) Ei vaiskaan. Vakavasti puhuen, teinien mielestähän kaikki yli kolmikymppiset ovat jo toinen jalka haudassa. Eivät ne osaa vanhempien ihmisten ikää arvioida. Puuttuu perspektiiviä :D

    VastaaPoista
  2. Näin olen päättänyt tehdä, ihan kiusalla, näytän pitkää ryppyistä nenää nuorekkuusvaatimuksille, ja pyllistän kaikin selluliittivoimin. Tuli tuosta perspektiivistä mieleen.

    VastaaPoista
  3. On se kumma juttu, peilin edessä sitä aina hätkähtää ja kysyy kuka tuo on ja sisälläni asuu niin nuori tyttö, että.
    Nauru pidentää ikää;0))

    VastaaPoista