tiistai 10. tammikuuta 2012

Unimatka

Pitkästä aikaa eräs uni. Mutta ensin sille taustaa. Viime kesänä eräs perheenjäsen oli menossa ulkomaille ja samalla tapaamaan tuttavaa. Mutta tutun äiti oli aika järkyttynyt kuultuaan asiasta, kun hän olisi halunnut kunnolla varautua vierailuun. No, kaikki meni kuitenkin hyvin eikä siitä tässä sen enempää.
Lisää taustaa: FB:ssa tutut naiset ovat kirjoitelleet matkustavansa kuka minnekin ja minkäkin pituiseksi ajaksi. Aluksi olin huuli pyöreänä, mutta serkkuni valisti, mistä oli kyse.
Nämä kaksi asiaa tulivat tunnistettavasti uneeni viime yönä. Olimme lähdössä koko perheellä matkalle lentokoneella. Liput oli tietenkin hankittuna, pakkaaminen minulla hivenen kesken (tyypillistä unissani, myöhässä olo) ja olimme jo pian lähdössä lentokentälle, kun mies päätti kuitenkin varalta soittaa kohdeperheeseen ja kertoa, että olemme nyt sitten yllättäen tulossa. Kuuntelin sivusta, kun hän koetti asiaa selvittää osin englanniksi, osin suomeksi. Lopputulema oli, että emme olleet juuri silloin tervetulleita, muutaman kuukauden kuluttua vasta... Siinä pikaisesti koetettiin haarukoida vaihtoehtoisia toimintamalleja, lähdetäänkö joka tapauksessa jonnekin, yritämmekö perua liput...? Heräsin siinä vaiheessa, kun kovasti olimme aikeissa matkustaa joka tapauksessa jonnekin. En kai minä vielä voi loman tarpeessa olla? Ei tämä uni sitä tarkoittane?
Lomasta puheen ollen, ensi viikonloppu on levon kannalta tynkä, meillä on lauantaityöpäivä. Sitä seuraava viikonloppu on niin ikään täystyöllistetty (Kristus-päivä ja vaalit) ja sitä seuraava lauantai menee vuosikokousta valmistellessa. Ja siinä meni tammikuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti