tiistai 2. lokakuuta 2012

Mitäpä tässä

Olen yrittänyt työstää seuraavaa postausta seurakunnan blogiin. Eipä sitten tänne ole oikein piisannut puhtia. Tällä kertaa tekstin työstäminen on ollut hivenen erilaista, koska lainaan toista henkilöä. Eräs ystäväni oli nähnyt erään unen, josta hän kertoi minulle. Kysyin häneltä luvan saada kirjoittaa siitä seurakunnan blogiin. Lähetin äsken tekstin hänelle oikoluettavaksi.

Mies yritti äsken saada minua liikkeelle, kysyi kirjoittamisestani, onko tuo niin tärkeä ja kiireellinen homma. En osannut vastata, mutta en sitten myöskään lähtenyt pyöräilemään hölkkääjän rinnalle.

Nyt taidan jatkaa mehumaijallisen täyttämistä. Vieläkö ehtisi höyryttää tänä iltana. Ja vieläkö ehtisi lämmittää uunin, desinfioida siellä purkkeja ja paistaa uuniomenoita. Mutta "ny nuoren kans jo pärijää", kun omenoita on pesemättömänä ulkovarastossa enää yksi ämpärillinen. Keittiössä on pestynä paloittelua odottamassa toinen.

3 kommenttia:

  1. Tuntuu, että tänä syksynä ihmiset hukkuu omenoihin. Hyvä toisaalta, ku viime vuonna oli huono sato. Olet sinä ahkera ja energinen, kun jaksat tähän aikaan soseita väännellä.

    VastaaPoista
  2. Tulin ilmoittamaan, että käväisin lukemassa...käsityömessut painaa niskassa. Jos olet Seinäjoella käsityömessuilla 5-7.10. niin tuu moikkaamaan!! Kojussani lukee päällä...vilukissi.

    VastaaPoista
  3. Voi Mansikki, jos olisin oikein ahkera ja energinen, en enää tuohon aikaan soseita vääntelisi...
    Täältä on taas lähdössä linja-autollinen väkeä Seinäjoen käsityömessuille, mm. työtovereitani, mutta mä en pääse följyyn nytkään :(

    VastaaPoista