maanantai 12. joulukuuta 2011

Kuningataräidin kolmoset ja muuta eläimellistä

Sukulointireissuihin kuuluu aina myös muutamia kotieläimiä. Lauantaina menimme ensin tervehtimään Pirpoa, joka tuli hörähtelemään tallin oviluukulle. Minulla oli tammalle muutamia kuivia leipiä, ja mies räpsi kuvia - joista jonkun olisi ollut kiva tähän laittaa. Kehuin hevoselle: "Ai kun sinä tuoksut hyvältä." Sama ihana muheva hevosen tuoksu tuli nenään sunnuntain sukulointireissulla Paavolassakin, siellä se kantautui naapurista.
Seuraavaksi tervehtimään tuli tietenkin Bella, jolla on nimi naista myöten. Erityisesti Bella tukki pitkän kuononsa syliin siinä vaiheessa, kun minulle esiteltiin kuningataräidin viimeisimmät pennut, kolme valkoista kissiä, joilla oli jo silmät auki, mutta jalat eivät vielä kantaneet.
Hupaisin kaikista siskoni eläimistä taisi olla kuitenkin Stubi-kissa, jonka rotumääritelmä voisi olla "pitkäkarvainen piipunrassin noutaja". Mistä lie kissi oppinut koiran leikkejä, mutta niin se vain nouti emännän heittelemää rassimykkyrää uudelleen ja uudelleen emännän jalkojen juureen ja jäi odottamaan uutta nakkausta. Harmi, ettei mies siinä vaiheessa hoksannut kuvata. Mutta jos joskus jossain näkyy videoklippi pitkäkarvaisesta piipunrassinnoutajasta, niin se on varmaankin Stubi eli Valkohammas-Stubb.

1 kommentti:

  1. Voi, jukra, kun tavoitin heti muistojen varastoista sen ihanan hevosen tuoksun. Semmoisen tahtoisin jo pelkästään haisun tähden, kun vaan jaksaisin hoitaa :)

    VastaaPoista