perjantai 2. joulukuuta 2011

Lienevätkö viimeiset puhdetyöt ennen joulua

Eilisiltaisen ompelun jäljiltä koetin jo siirtää syrjään niin saumurin kuin ompelukoneenkin. Samaten kokoilin isoon pahvilootaan käsityöpiiriin liittyviä materiaalipussukoita, lankoja ja kankaita yms.
Otin yhteispotretin vielä isän sukista, myyjäisiin menossa olevista nukensänkyvaatteista (tyyny, patja ja peitto, jotka Aarno kävi nyt aamulla hakemassa) sekä nuhanenäiselle ystävälleni Norjaan lähdössä olevasta nessupakkauksesta.
Nessusomistus on Annelin blogista saatu idea. Saatu, ei varastettu, kun kerta kysyin ja sain luvan. Anneli pyysi vain ilmoittamaan sitten jos ja kun saan tekelettä aikaan.

Virkkuujälki ei ole likimainkaan yhtä tasaista ja ryhdikästä kuin Annelilla, mutta siitä syytän langanlaatua, enkä ota yhtään syytä itselleni... Mutta eihän puoli-ilmaisista langoista tarvitse kauhean laadukasta jälkeä odottaakaan. Nämä on niitä samoja lankoja, joista olemme Aulikin kanssa värkänneet pipoja, lapasia, säärystimiä, huiveja...



2 kommenttia:

  1. Hienoa Aila !
    Tuo on tosi nätti. Mitä sinä turhaa työtäsi (tai lankaa) aliarvioit :D
    Varmasti on mieleinen nuhanenälle !

    Mukavaa ja kiireetöntä joulukuun jatkoa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Anneli, ja vielä kerran kiitos! Ja kiitos samoin ;-)

    PS. Perun puheeni, eivätpä nuo viimeisiksi puhdetöiksi jäänekään. Aion ottaa huomenna auton kyytiin virkkuuksen mukaan, kun salomoninsolmuja on niin helppo ja joutuisa tehdä. Kiitos ja ylistys, että mieheni lähtee pitkälle matkalle kuskiksi, eikä tarvi minun liukastella, vaan saan virkata.

    VastaaPoista