perjantai 30. maaliskuuta 2012

Pictures on my wall

Jahas, ei taaskaan onnistunut upotus. Aiemmin yritin saada esiin Jukka Tolosen esittämän virren 48 ja nyt Flute of Shamea, vaan ei onnistunut. Kokeilenpa tällä tavalla, josko klikkaamalla tästä tulisi sivu esiin...
Miksi sitten olisin halunnut upottaa tähän kyseisen videon?

Aamulla tapani mukaan kuuntelin autoradiota, käänsin ennen puoli kahdeksan uutisia Radio Suomen kanavalle odotellessani kollegan portin pielessä. Kuulin aivan ihanaa musiikkia, kaunista stemmalaulua, haikeaa melodiaa. Ehätin kuulla siinä mainittavan kevään ja linnun laulun englanniksi, samaten jotain maailmasta, joka ei halua minua enää. Kotiin töistä palattuani yirtin noilla muutamilla hakusanoilla googlen ja youtuben kautta, mutta ei tärpännyt. Harmitti. Sitten rohkaisin hurjan luontoni ja lähetin yleisöpalautetta Ylelle ja kysyin, mikä biisi soi kyseiseen kellonlyömään kyseisellä kanavalla. Ja sain vastauksen melkein saman tien, ja todentotta, tätä biisiä juuri hain. Itkettää. Eikä vähiten siksi, että tällaista musiikkia löytyy Suomesta, olkoonkin, että Koop on alunperin kotoisin tuolta etelänaapurista.


Mahtavaa löytää vielä tällä iällä uusia musiikkirakkauksia.

2 kommenttia:

  1. Pitääpä googlettaa. Olen kuullut Koopista. ihana pääsiäiskuva alempana...voisit teettää esikoisellesi tuosta oikein canvastaulun tai sion paksun valokuvan seinälle, oikein taulun.

    VastaaPoista
  2. Vilukissi, joko kokeilit klikata tuosta tekstissäni olevasta himmeästä "tästä" -sanasta? Siitä pitäisi tulla suoraan ko. biisi youtubesta.
    Meillä taitaa olla lapsistamme syrpyskopallinen kuvia, joista voisi teettää taulun. Eilen vietin pitkän tovin tietokoneella kuvia katsellen, ja siinä tuli hinku, että pitäisi katsella taas kaikki diakuvatkin...

    VastaaPoista