maanantai 7. marraskuuta 2011

Maanantain matalapainetta

Palaveri oli ja meni. Kollega huikkasi "Lycka till! Kirjoitin aiheesta jotain jo ekaan blogiini. Nyt ei taida irrota siitä enempää.


Väsyttää ja viluttaa. Vähän ehkä pelottaakin. Huomiselle tiedossa taas muutama sijaistustunti. Historiaa ja yhteiskuntaoppia, enkä ehtinyt käydä kollaamassa mukaani mitään matskua etukäteen tutustuttavaksi, kun piti kiiruhtaa sinne palaveriin. Jaa, miksi en sen jälkeen palannut työpaikalle kirjoja haeskelemaan? Tämä on aika uskomaton juttu, mutta minulla ei ole työpaikkamme ulko-oven avainta! No, mitäpä tuosta... tuskin enää joulun jälkeen sitä tarvitsenkaan.

Jaahampsista, keskiviikkona oppilaskunta haluaa viettää Horror-päivää, ja opettajienkin pitäisi pukeutua pelottavaan rooliin. Taidan pukeutua opettajaksi.

4 kommenttia:

  1. Hei!
    Sattumalta eksyin blogiisi. Tunnisteissa itseä kiinnostavia aiheita ja kaikinpuolin mukavan oloinen blogi :) Paitsi, että kirjoituksissasi on sanoja, jotka eivät savolaiselle aukene ;D Ja sä olet mun kaima :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa, kaima!

    Esimerkiksi tästä linkistä löytyy aika kattavasti eteläpohojalaasia sanoja. (Toki voisin jossain välissä pistää pienen sanaston eniten käyttämistäni murresanoista.)
    http://yle.fi/alueet/pohjanmaa/murresanakirja/2009/06/sanakirja_835740.html

    VastaaPoista
  3. Heh, taidan pukeutua opettajaksi..olet oivaltanut asian ytimen!

    VastaaPoista
  4. Kiitos, Vilukissi. Ajattelin asiaa vähän pidemmälle, ja meinaan ottaa pitkän mustan kaavun, kammata hiukset vesikampauksella roikkumaan ja esitän Kalkarosta, suurta opeidoliani.
    Olisi aika noloa, jos menisin ihan omana itsenäni, ja sitten kaikki kauhistelisivat: "Hui, mikä noita-akka!"

    VastaaPoista