keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Napit vastakkain ja vierekkäin

Etteikö tässä muka napeilla pelata? Jo vain, ja neuloilla, mosaiikkipalasilla, massapalloilla, puu- ja muovihelmillä, muovisilmillä, kangaskukilla ja paljeteilla.
Avasin tänään työpäivän päätteeksi jälleen yhden jos toisenkin kaapin ja rasian. Järjestin ompelurasian ja lajittelin helmiä, siivosin epämääräistä roinaa lusikkalokerikosta. Lopuksi tuli taas hoppu laittaa tavarat paikoilleen, keräsin pöydältä loput lajittelemattomat tilpehöörit muovirasiaan ja rustasin vielä ennen lähtöä aamuksi valmiiksi vaa'an vaateripustimesta ja kahdesta paperisesta lahjakassista. Huomenna matematiikan jälkeen sisäliikuntaa ja syönnin jälkeen kirjastovierailu. Mutta huomisen leikkitunnin jälkeen en ehdi jäädä himoitsemaani lajittelupuuhaan, kun täytyy kiirehtää työterveysvastaanotolle.
Siihen malliin olen fundeerannut, että nuo siivoiluni saattavat tuoda melkoisen säästön kunnalle, kun kaikkea tarviketta tulee esiin, niin kohta ei tarvi mitään juuri tilatakaan lisää esikoulua varten.
Tänään ehdin poiketa yläkoululla kollegaa sieltä odotellessani, kieltenopettaja toivotteli, että tulisin pian takaisin. Kovasti kaivattaisiin sinne lisätyövoimaa. Saa nähdä, ovatko tuolla päättävissä elimissä samaa mieltä.

4 kommenttia:

  1. Vai himoitset lajittelu- ja siivouspuuhaa, sitä riittäisi täälläkin sulle vaikka kuinka! Vuorotteluvapaa, sapattivapaa...voi että...sanos muuta!

    VastaaPoista
  2. Noo, yksi kohde kerrallaan. Uskon ja toivon kevään mittaan setviväni eskariluokan. Jos joskus kotona saan äntihin ja päätökseen vastaavanlaisen urakan, niin kattotaan sitten laajentamista...

    VastaaPoista
  3. Tuota työtä riittäisi yhdellä jos toisellakin koululla... niin ja kotonakin. Työniloa ja auringon paistetta kevääseen!

    VastaaPoista