tiistai 14. elokuuta 2012

Hattutädin mummolook

Koska auton kyydissä mulla ei ole kuskin lupaa käsitellä teräviä työkaluja, kuten sukkapuikkoja taikka neuloja, niin otin kesäseuramatkalle lankakerän ja virkkuukoukun. En toki seuroissa virkannut kuin odotellessa, mutta ajomatkojen aikana sain jo aika pitkästi huivia valmiiksi. Käytin kerän loppuun menomatkalla Lappiin. Onnksi kotona oli samaa lankaa tähteillä, sain huivin täyteen pituuteen ja lisäksi höpsön mummukukan, jota varten pitäisi vielä jokin lenkura virkata huiviin ikään kuin napinläveksi.

Tämä on yksi mun lemppariväreistäni ja summittaisesti ajattelin sen sopivan yhteen pillerihattuni kanssa - jota en tosin ottanut esiin laatikostaan verratakseni. Kuvasta katsottuna väri ei ainakaan ole niin lähellä kuin muistin varaisesti kuvittelin.


Kuva vuodelta 2008 veljenpojan häistä. Kattelen tyttäreni päälle, jonka rajasin kuvasta piiloon.

2 kommenttia:

  1. Hieno huivi ja tulipa matka käytettyä hyödyksi. =D Itse en pysty autossa tekemään mitään, enkä lukemaankaan, joskus tulee huono olo siitäkin, kun näen että joku toinen lukee... Höntti pää ei vaan kestä. No, enpä kyllä kovasti paljon auton penkkiä muutoinkaan kuluttele. :)

    VastaaPoista
  2. Mun on kans joskus nuorempana pitäny olla tarkoon, jottei rupia teköön häjyä autos. Mutta vissiin on pää jo tottunut pitkillä matkoillamme: anoppiloiden välimatka jotain kuutisensataa kilsaa.

    VastaaPoista