perjantai 27. huhtikuuta 2012

Häihäräppi hatuttaa

Sopeva työpäivä lopahti noloosti mun kannaltani. Ajoon hakemahan kimppakyytiläästä, mutten saanukkaa autua mahtumahan siihen kimppakyytilääsen ruutuhun, no, takana näytti olovan välijännestä, niin annoon auton pöröttää vapaalla, kattoon sivupeilistä jottei tormaa mihinkää. Ja sitte kumminki klopsahti. Olis pitäny kuikuulla olaan ylitte taikka eres keskimmääsestä peilistä. Tuollaasesta mä näjen useen aijoon painajaasta. Jotta pörötän johonki pahki. Kävin sitte kanslistille sanomas, jotta pökkäsin sun puskurias lommolle. Asiahan palatahan, kunhan hän toimitteloo asiasta miehensä kans. Ei munkaa mieheni päätäni silitelly, muttei se kyllä yhtää huutanukkaa. Oikiastansa se vähä mua säälitteli, jotta "menikö sulta ny viikonloppu aiva piloolle". Nolua oli seki, jotta koulun piha oli viä pullollansa koululaasia kyyttiä orottamas.
No, kotona oli orottamas postia kaupungilta, maksavat mulle vaalien aikaasista palaveluusta kokouspalakkioota. Jos ne vaikka kattaas tuon kruusooksen.  

1 kommentti:

  1. Jopas piti sattua. Harmittaahan se, mutta voi lohduttaa, ettet ole ainoa.. Meidän portin pieliin ja pihakoivuihin on jo kolme ihmistä autonsa kolhinu täällä asuessa, vaikka tolppien välissä pitäis kyllä olla tilaa..;(

    VastaaPoista