sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Joutavanpäiväistä

Hyvän Paimenen kirkosta pyöräiltiin kotiin kulkematta kirkkokahvien kautta. Sen sijaan poikettiin ostamaan auki olevasta kaupasta salaattikerä ja pysähdeltiin noukkimaan kanistereita, pulloja ja löysipä mies lankunpätkänkin jopparilleen.
Tein vielä vähän koulintaa (samettikukkia ja pääsiäisruohoauringonkukkia) ja kylvöjä (krassia). Laitoin ruusupavun siemeniäkin jo likoamaan, jotta huomenna kylväisin. Vähän testailen niitä, jotta osataan eskareiden kanssa kylvää oikeaan aikaan.
(Aaahhh, nyt telkussa soi tuo ihana The Baseballsin Umbrella, on vissiin jokin musiikkikilpailuohjelma.)

Kuten arvasin, huominen uusien eskarien tutustumispäivä tuli uniini, toisin sanoen koetin sitä työstää unissani alitajuisesti. Teemaa sekasi sopevasti lähestyvän kesän odotus. Olin mukamas saanut Eikalta kutsun tulla isoseksi Majaniemeen. Leiri alkaisi illalla kello seitsemän ja kahtakymmentä vaille vasta ryhdyin pakkaamaan. Matkalaukku oli lasten leikeissä, täynnä legoja ja muuta tuikitarpeellista. Muistin, että säätiedotuksissa oli luvattu Etelä-Suomeen terassikelejä (siis ihan oikeasti, eikä vain unissa), joten hain pakattavakseni yhden kesäisemmän mekonkin ja tiuskaisin ääneen inhoavani pakkaamista. Kuvittelin silti ehtiväni pyöräillä leirikeskukseen lähes kymmenen kilsan matkan sen jälkeen kun olisin viimein saanut tavarani pakattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti