keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Sylihoitoa

Liekö kevätväsymystä ja ankaraa lomavajetta, mutta olen kotosalla entistä saamattomampi. Taikka oikeastaan olen paljolti kotosalla JA entistä saamattomampi. Koulukkaita innostetaan liikkumaan ainakin sen Nuori Suomi -kampanjan suositteleman kahden tunnin verran päivittäin, mutta itse mössähdän töiden jälkeen istaalleni. Tänäänkin katsottiin telkusta miehen kanssa ensin Pitkäjärveläisiä ja sitten Michael J. Foxin tähdittämä Concierge - tai jotain. Sen kutakuinkin romanttisen leffan aikana mies pyysi ja sai minut syliinsä nojatuoliin saamaan tai antamaan sylihoitoa. Aivan pehmoinenhan siinä oli istua. Kelpasi siitä sitten jo lähteäkin pitkästä aikaa liikkeelle, kuoroharjoituksiin.

2 kommenttia:

  1. Henuusta! Kalseuden ja pimeän karkoittamista.

    Nauratti tuo Lady in black...ei sekään oisi ollut lapsille paha. Se on muuten yksi mun lemppari kappaleista...nuoruusajoilta ja vieläkin se sykähdyttää, jos sen kuulen.

    VastaaPoista
  2. Muistan tuosta Lady in black -biisistä aina Jyrkin, yhden luokkakaverin, jonka kuulin laulavan tuon biisin suomennosta erään kerran, mahdoimmeko olla tokalla vai kolmosella.

    VastaaPoista