sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Haamu kirjoittaa Pelle Pelottomasta

Jos kaikki on mennyt hyvin, perheemme on yön aikana kotiutunut mukavalta reissulta ja nukkuu nyt rauhaisaa unta siihen asti, kunnes herää. (Toisessa pikkukirkossa on jumis kahdeltatoista, ties vaikka sinne vanhapari jo joutuisi = ehtisi.)
Niin. Haamu meinaa sitä, että mä muka tässä kirjoittelen blogitekstiä, vaikka olen - toivon mukaan - omassa sängyssäni syässä unessa. Pelle Peloton meinaa tietty mun miestäni. Millan sillä nimellä häntä mairitteli taannoin mm. vauvanvauupuutarhakärryn rakentamisesta. No, varaston siivous tuntuu synnyttävän uusia ideoita. Kun värkkiä on. Tuli näyttämään listoja ja vaneerinpalasia. Aikoi ruveta niistä nikkaroimaan huoneentaulu-rikkalapioyhdistelmää... Kyseli multa, mitä kaikkia huoneentauluun sopivia sananlaskuja olisi, jossa mainittaisiin esim. rikka. Hän muisti itse "rikkana rokassa". Minä en vaivautunut vielä miettimään ainuttakaan lisää. Odotettavissa heinäkuun aikana: lisää ideoita.  

Hyvää pyhäpäivää! Toivon mukaan ehdin ja jaksan herättyäni jotain kirjoittaa kesäteatterikokemuksesta.

3 kommenttia:

  1. Näitä haamukirjoituksia itsekin kirjoittelin blogielämän ensimmäisinä kuukausina, kun halusin tehdä lähtölaskentaa eläkkeelle jäämistä miettiessäni ja kirjoittaa ajatuksia joka päivälle. Hyvin se silloin onnistui ja näköjään hyvin nyt myös sinulle :)

    Sinulla sentään on tämä blogspot-blogikin, kun tuo vuodatus haamuilee ja haahuilee ihan itsestään :)

    VastaaPoista
  2. Jollain lailla helpottaa tieto, että vuodatus takkuaa muillakin. Toivottavasti saavat siellä takut selvitettyä. Olisi mukava päästä kojelaudalla tsekkaamaan, ketkä kaikki seuraamistani bloggaajista ovat taas julkaisseet jotain. Enhän mä muista kaikkien osoitteita ulkoa!

    VastaaPoista
  3. ...niin mutta joo... jos kerta muutkaan vuodatus-blogistit eivät pääse kojelaudalleen, niin eihän niitä uusia kirjoituksiakaan sitten ilmesty.

    VastaaPoista