sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Hengähdystauko ennen seuraavaa starttia

juu ei... en seuraa olympialaisia, kyllä tuo starttaaminen viittaa ihan näihin omiin lähtöihimme. Kotiuduimme tänään ennen iltaseitsemää, ja vissiin pari yötä saadaan nukkua omassa ihanassa vuoteessa kunnekkas mökkielämä kutsuu.

Seuraretki oli monin tavoin antoisa, mutta koska se oma sänky houkuttelee nyt niin kovasti, en kirjoita ainakaan vielä sen enempää. Laitan vain yhden kuva, joka ei liity seuroihin mitenkään. Seurapaikalta kirkkoon kävellessä ja kauppareissuillamme ehdin ihailla paikkakunnan kukkaistutuksia ja ihmisten puutarhoja - mutta kuvia en yksityisistä pihoista kehdannut ottaa (vaikka yksi keijunmekko sitä melkein kerjäsi). Sen sijaan pistän tähän tunnistuskuvan.

Kuka tietää, mikä tämä reilun puolen metrin korkuinen kasvi lienee? Näitä oli laitettu jopa kukka-astioihin muiden kukkien keskelle. En ottanut kuvaa siksi, että olisin erityisesti tykästynyt (keltainen ei ole mun värini), mutta erikoinen ja outo kukka herätti uteliaisuuteni ja huomioni.

4 kommenttia:

  1. Olen käynyt monta kertaa katsomassa olisiko joku osannut kertoa, mikä on tuo kukka. Minua nimittäin on tänä kesänä askarruttanut sama Viime kesänä ihmettelin hieman saman näköistä punakukkaista ja se osoittautui risiiniksi. Voisikohan niitä olla myös keltaisia?

    VastaaPoista
  2. Äh, eihän se risiini ollut yhtään saman näköinen, kun kävin katsomassa wikipediasta. Pää senkun harvenee..

    VastaaPoista
  3. Voisikohan olla sellainen kuin canna? Harmi, etten yrittänyt ottaa lähikuvaa.

    VastaaPoista