keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Pitääs tuota ja pitääs tuota...

Tänään PITI olla sellainen päivä, jolloin tekisin monta pikkuhommaa pois retajamasta ennen kuin huomenissa lähdetään vaununvetoon. Ei pitäisi jättää tälle päivälle niitä hommia, jotka olisi voinut eilen tehdä :(
"Sillä koskaan ei voi tietää, kuka tulee käymään." Puoliltapäivin minulle soitti eräs tuttava,  joka kysyi, ollaanko me tänään kotona ja kuultuaan meidän olevan ilmoitti, että he tulevat pojan kanssa kylään meille. Noo, eihän meillä juuri ketään ole tänä kesänä kylässä käynytkään - joten en osannut arvata, että tänäänkään tulisi.
Äsken tuttava soitti kotoaan, että olivat päässeet turvallisesti perille takaisin kotiin. Mikä ettei, kun mies lähti heitä autolla heittämään. Pojan pyörä mahtui hyvin kyytille. Ellei mies olisi lähtenyt kuskaamaan, ties miten kauan vieraat olisivat odotelleet sadekuuron väistymistä.

Mieshän se on tänään ruuankin laittanut ja vaunua järjestänyt, minusta ei ole ollut oikein mihinkään. Sen verran käväisin ennen vieraiden tuloa kasvihuoneessa, että bongasin siellä aivan ihanan yllätyksen:


Kyllä mun jo viimeen tarttee ruveta ryttyylemähän. Pistän kummiki huomenaamuksi viä yhden kuvan valmiiksi, ja sitten häivyn muutamaksi päiväksi koneelta (kunhan tässä uhoaa...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti