sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Pääsin mukaan Suviseura-tunnelmaan

Lauantaina puoliltapäivin puhelimeni soi, outo numero, vastasin tapani mukaan etunimellä. Soittaja esittäytyi selkeästi (nimi jopa jäi mieleeni, mikä ei ole tavallista). Hän kertoi, että hänen vieressään on kaksi lasta, jotka ovat eksyneet vanhemmistaan, ja sitten jotain, mikä meni ohi korvieni ja ymmärrykseni, joten vastasin, että anteeksi, nyt en ymmärrä. "Oletteko Suviseura-alueella?" minulta kysyttiin, ja vasta silloin loksahti. "En ole, teillä on varmaan väärä puhelinnumero." Ilmeisesti lasten mukaan laitetussa puhelinnumerossa oli jokin numero kirjoitettu epäselväsi. Vaikka väkimäärä Lopella lienee huikea, uskon kuitenkin, että lapset löytyivät oikeille vanhemmilleen väärästä numerosta huolimatta.
Koetimme me päästä vähän Evankeliumijuhlatunnelmaankin, mutta nettiyhteys oli surkea, epäselvä ja pätkivä.

5 kommenttia:

  1. Byääh, kun sulla on tuo kommentien vahvistus päällä. Jää suurin osa kommenteista kirjoittamatta, kun se on niin hankalaa..

    VastaaPoista
  2. I have, haven't I? Joku ilmeisesti hallinnoi blogiani, enkä se nähtävästi ole minä... Voisin yrittää vallankaappausta. Vaan mitä siitä seuraa, jos opiskelisin poistamaan kommenttien vahvistuksen? Ehkei mitään kummempaa.

    VastaaPoista
  3. Entä nyt? Mä tein jonkin muutoksen, oliko apua?

    VastaaPoista