keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Paljasjalkainen

Viimeisenkin paikallisen marketin kenkäosasto on nyt sitten tsekattu (tokmannia ei lasketa, en usko sieltä löytyvän ekkoja). Kokeilin prismassa jalkaani eccoja sekä kokoa 38 että 40, ja molemmat sopivat jollain lailla, ja olisivat olleet alennuksessakin. Mutta kun ei ollut sitä kolmiysiä (melkein kuin kaliiberi...) Ja kehtasi kassaneiti vielä väittää, että justiin olivat päässeet loppumaan. Niitten on vain käsketty sanoa sillä viisiin.
Kuvittelin ensin naiivisti, että joku nainen oli ahneuksissaan ostanut mun kolmiysini, kun olivat sattuneet olemaan alennuksessa, vaikkei hän olisi kipiästi uusia popoja tarvinnutkaan, ainakaan kävelläkseen kirkkoon. Mutta sitten tajuntaani iski vielä kovempi vaihtoehto, mikä lieneekin samalla kylmä fakta: kengät laitetaan alennusmyyntiin sitten, kun kaikki "normikoot" on jo myyty ja kun halutaan päästä eroon niistä hajakoista (hankala taivutettava tuo koko-sana). Numeroa 36 olisi ollut monta paria, tuo ainut 38 oli sellainen malli, jotta siinä oli iso ruskea nappi "somisteena" - ja kenties se ei ollut sen takia kelvannut. Mulle olisi, jos olisi ollut edes puolta numeroa isompi.  
Kävin jopa kokeilemassa miesten hyllyssä olleita 39-ekkoja, mutta ne olivat paljon kovemmat ja kolhomman tuntuiset kuin naisten mallit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti