sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Pirpo ja pari muuta eläinystävää

Reissu meni jälleen mukavasti, kiitos Taivaan Isälle. Ennen Teeman Marxin veljeksiä laitan muutaman eläinkuvan niistä lukemattomista, joita mieheni räpsi siskoni katraasta. Toki mies otti kuvia myös näytelmästä (ennen väliaikaa, koska väliajalla alkoi sade, jonka takia mies vei kameran autoon suojaan), siskon kukista ja pihamarkista (mielenkiintoista vanhaa esineistöä navetan seinällä roikkumassa yms).

Kissapentue alkaa olla luovutusiässä, kolmesta mustanpuhuvasta pennusta olisi vielä yksi vailla kotia. En ole varma, olisiko se jompi kumpi näistä. (En suinkaan meinaa, että jompi kumpi kolmesta, ylimmät pari kuvaa ovat samasta leikkijäpedosta.)


  Valkoisia kissoja isosiskolla on myös useita, sekä sitten pari värikkäämpää, joista en nyt laita kuvaa.
Sen sijaan vähän muita eläinlajeja vielä:
 Pirpolle vein taas kuivaa leipää. Vanhalla ressukalla on jokin vaiva toisessa takajalassa. 

Bella löysi viileän paikan auton varjosta. Saksanpaimenkoiran pentu kävi sitä moikkaamassa, olihan Bella utelias, mutta varovainen. Ja vähän "älävästeli", kun sai itse tepsutella pitkin pihaa, kun toista pidettiin remmissä.

3 kommenttia:

  1. Voi APUA, miten ihana on tuo leikkijäpeto. Onneksi meillä on kissukiintiö täynnä loppuiäksi. Muutoin olisi jo kiire soittaa olisiko mahdollisesti tuo suloisuuden tiivistymä vailla ottajaa :)

    VastaaPoista
  2. Voi mitä ihanuuksia!!

    Tulin ilmoittamaan, että vuodatus on "kaatunut", eli operaattoria vaihdetaan ja menee kuulemma ainakin kuukausi ennen kuin vuodatuslaiset pystyvät jatkamaan bloginsa kirjoittamista.

    VastaaPoista
  3. En ehtinyt oppia erottamaan kuka kukin oli, mutta entiselle ihastukselleni Jari-Matille on menossa yksi tosi nätti, leikkisä ja rohkea. Mutta sillähän ei nyt tässä tapauksessa ole väliä, oliko tämä varattu vai ei.

    Joo, Vilukissi, mä rupesin epäilemään jotain häikkää, kun olin yrittänyt kahteen kertaan turhan päite kommentoida viimeisintä postaustasi. No, minähän aioin muutenkin pitää mukamas kesälomaa bloggailusta ;-)
    Kiitos tiedoista, Vilukissi.

    VastaaPoista