maanantai 2. heinäkuuta 2012

Snuff

On meillä sitten herttainen ja huomaavainen poika! Vaikkei hän edes tiennyt turhasta reissustani kirjastoon eikä tyttären taannoisista Pratchett-kyselyistä, niin arvasi kuitenkin tuoda naamani eteen sitä itseään. Pratchettia. Oli ostanut tiettävästi viimeisimmän Kiekkomaailman kirjan, jota tiettävästi ei ole vielä edes suomennettu. Päähenkilönä Sam Vimes.


Niinpä otin tämän mukaani tapulikahviopäivystykseen - niin ja enganti-suomi -sanakirjan myös... Jotta jos ei rupea kuulumaan loppuja vastauksia Millanin 11 kysymykseen, tai ainakaan järkeviä vastauksia, niin syyn kyllä arvaatte. Armottoman hidasta lukea, vaikken viitsi hakea sanakirjasta puoliakaan oudoista sanoista. Paikkailen sitten joskus suomennoksella.

2 kommenttia:

  1. No hyvänen aika, oli mulle aivan uusi kirjatuttavuus. Varmaan pystyisi edes lukemaankaan, siis enkuksi. Joskus olen miettinyt, että josko lainaisi agatha christietä enkuksi, niitä voisi jo osata lukeakin, kun osaan ne melkein ulkoa. Odottelen vastauksia noihin muihinkin kysymyksiin, heh. Oli eka blogi, jossa oli tavallaan jatkuu...

    VastaaPoista
  2. Sitten kun on tsekannut saman sanan sanakirjasta pariin kolmeen kertaan, niin sen alkaa jo muistaa ja homma nopeutuu. Kolmisenkymmentä sivua jäljellä.

    VastaaPoista