tiistai 25. lokakuuta 2011

Entrattavat villasukat

Kirijootin eileen ottaneheni lähetyspiiristä följyhyni villasukat entrattavaksi. Myyjäästuoteinventaarios kun kävi ilimi, jotta jokku käsityöt ovat pyörinehet vuosikaupalla myyntipöyris ja jottei ne koskaa meekkää kaupaksi. Esimerkiksi nämä kuvan villasukat. Non tehty kyllä kovetusta langasta ja tasaasella käsialalla. Mutta... Niinkus näkyy, sukat on tehty aiva liian lyhkääseksi lavastansa leveytehen nähäre. Kattoomma Hilkan kans, jotta nuosta sais käyttökelepooset, kun vähä jatkaas lapaa. Otin joukkohoni Henrin ostamaa harmaata lankaa, joka näyttääs olovan ihan oikian färistä. Kyllä mä silti meinaan lisätä sinisen rairan ennen kun alootan uuren harmaan kerän. Pärvöteslanka on ny melekeen käytettynä tuos ensiksi alaatus, niin rupian teköhön rantua seuraavaksi. Paitti että mullon viä kukkaanpesu - ja ikkunaanpesu - puolimoos. Käsitöitä sitte taas ehtoommalla. Jos televisiosta sattuus jotaki tulohon.

4 kommenttia:

  1. Nuo saattaisivat olla alkuperäisessä muodossaan oikein sopivat kiinalaistyttöjen kutistettuihin jalkoihin tai sitten hevoselle. Jollakin on loppunut joko lanka tai kärsivällisyys lavan teossa kesken :D

    VastaaPoista
  2. Ilmeisesti eivät olleet hevoselle tarkoitettu, kun löytyi vain kaksi kipaletta. Niin että kyllä niistä nyt muunnetaan suomalaisen jalkaan sopivat pukineet.

    VastaaPoista
  3. Mä niin tiiän mistä sä kirjoitat, kun kirjoitat noista sukista! Saan palkkani palvelemalla yhen pienen seurakunnan lähetyssihteerinä ja jos jonkin näköistä ja kokoista käsityötä saadaan lahjoituksena. Mutta yleensä mikään ei mene hukkaan vaan niitä korjataan ja muokataan :)

    VastaaPoista
  4. Toisaalta vähän kummallista, ettei ihmisillä ole aina välttämättä silmää (tai itsekritiikkiä), mutta toisaalta hirveän hellyttävää, että on kuitenkin kauhea auttamisen hinku.
    No, itse paraskin sanomaan... näyttää lähetysmyyjäisvarastossa olevan runsaasti minunkin tekeleitäni pyörimässä. Vessapaperinroikottimet ja sohvatyynyt eivät ole tehneet kauppaansa.

    VastaaPoista