torstai 6. lokakuuta 2011

Kattila täynnä punaista lihaa

Laitoin tänne eilen kiireessä yhden kuvan kuopuksestamme, jotain 16-17 vuotta vanha kuva. Niin on tämäkin. Sama poika, eri vaatteet, joten kaappi on ollut leikkipaikkana useamman kerran. Kattila on edelleen käytössä, ja tuppermuovi myös, mutta kaappi on vaihtunut viitisen vuotta sitten. Nyt tuossa on isot vetolaatikot, joissa on bluemotion-jarru (tällaiselle paiskovalle emännälle hyvä konsti). Eipä ole enää sen ikäisiä lapsia, joiden pitäisi päästä kaappiin piilosta leikkimään. Pojalla näyttää tässä olevan samainen vihreä paita, joka oli jo esikoisen äitiyspakkauksessa seitsemisen vuotta aikaisemmin. Dingdingdingding, aika monelle lapselle...


2 kommenttia:

  1. Voi muistan noita aikoja, kun kaappi oli aina tyhjättynä ja kun voimat liisääntyi niin oli suurin alalaatikkokin ja lapsi istui siellä. Hyvä loppulause, kuulin sen ihan ääneen lausuttuna!

    VastaaPoista
  2. Vilukissi, sinun Pyry-postauksesi ovat saaneet minut nostalgisoimaan noita vuosia kuvien kautta. Mulla menee vielä piitkä aika siihen, jos/ kun pääsen mammattamaan, kun kellään nuoristamme ei ole edes heilaa. Tietääkseni.

    VastaaPoista